søndag 13. februar 2011

Smøre brødskiva di sjøl

Nå er det bare to små dager til vi ”ska færra te Mexico”! De siste dagene i Tromsø har vært både hektisk, med mange biter som skulle falle på plass, og trivelig i at jeg har fått tilbrakt mye tid sammen med gode venner og familie. Fredag var den nærmeste familien samlet og vi koste oss med reker, Corona og korslaget. Rart å måtte ta farvel med de menneskene man er vant til å omgås hver eneste dag. De hele er nervepirrende og spennende, men heldigvis mest spennende!


Nå er jeg og Karen gjenforent i Oslo og bor hos Karens mamma på St. Hanshaugen. I går koste vi oss med nachos før vi tok en liten tur ut på livet. Møtte opp med noen kompiser fra Tromsø og hadde alt i alt en strålende kveld, selv om utelivet ikke er det helt store her når man ikke har fylt 20.


I dag har vi vært urbane på Kaffebrenneriet, var ikke den lengste veien å gå men temperauren ute har gjort oss om til to istapper. En halvtime senere sitter vi fortsatt inntullet i pledd, i forøk på å gjenvinne normal kroppstemperatur. Ingen tvil om at vi ser fram til å ikke fryse på noen måneder!!

Bildet til venstre er tatt utfor huset mitt i Tromsø 11/02/2011.. brr

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar