mandag 28. februar 2011

Mye skole, mere kos

Da var første skoleuke overlevd og en ny på vei til å starte. Med et stort pensum som skal gjennomgås på kort tid går det fort fram, litt for fort kanskje. Mye skal leses og vi er ganske enige om at Platons dialoger er nærmere umulig å komme seg igjennom uten å sovne. Men på en mirakuløs måte har vi kommet gjennom første uke med Platon og Aristoteles med hodet fylt av mye (i alle fall noe) ny kunnskap.

Hardt å lese om Aristoteles når stranda venter..

Torsdag skulle også første oppgaven i musikk, kultur, kontekst innleveres. ”Hva er egentlig musikk?” Jeg, Karen og noen flere andre var kjempeflink og satt på klasserommet hele torsdagen for å gjøre den ferdig til zumbatimen som startet 5, og etterpå dro vi ut for å feire (mens noen stakkarer satt igjen hjemme med oppgaven)! Vi har også kommet oss i gang med spansk kurset noen av oss har valgt å ta. Mye høyere nivå enn vi hadde forventet! Etter to dobbelttimer har lærerne bestemt at til neste uke skal de ikke lengre forkare oss noe på engelsk, solo español. Tror i alle fall at vi blir å være ganske gode etter åtte uker. Enden på skoleuka ble feiret med ”welcome Norway” fest på kabbalah; strandbaren som ligger nesten rett nedfor hotellet. Gratis drikke i baren for alle norske studenter mellom 23 og 01.. Det ble i alle fall mye god stemning!

Lørdag formiddag gikk til å samle krefter på stranden til grilling/poolparty på kvelden

Guttene var kjempeflinke og ordet med mat og punsj til alle :)

Flott kveld med flotte mennesker

Søndagen dro vi på en utflukt arrangert av hotellet. Vi hadde klart å forestille oss at vi skulle ut på havet for å se delfiner, men endte opp med skilpadde museum og krokodille safari.. en smule dårlig kommunikasjon? Var uansett en kjempefin tur og vi så og opplevde mye spennende. (Legger ut bilder fra turen snart). Alt i alt en kjempebra helg! <3 Mexico <3

2 kommentarer: