søndag 22. mai 2011

Into the sea

Å sitte alene og forlatt i Puerto var ikke det mest givende, men dagene gikk på en måte. Mye kattungekos og modern family på pc’n. Gleden var stor når jeg endelig kunne plukke opp Ingrid, min søster, på flyplassen søndags formiddag. Siden da har vi fått gjort masse. Søndag og mandag gikk til de obligatoriske ferieaktivitetene; soling, bading og hyggelige kvelder i solnedgangen.

 DSC_0065DSC_0082 

Tirsdag var selveste 17 mai så vi følte vi måtte gjøre noe ut av dagen. Nasjonaldagen ble en smule utradisjonelt feiret under vann. Vi gjennomførte to flotte dykk, til tross for litt dårlig sikt pga. de voksende bølgene. Vi fikk sett blekskkspruter, åler, rokker og masse spennende fisk. I pausen mellom dykkene samlet det seg både delfiner og skilpadder rundt båten, synd vi ikke fikk se de under vann, men gøy uansett :) På kvelden dro vi å spiste på Guadua. Veldig god mat! Når vi var nede på stranden for å ta noen bilder med 17 mai sløyfene vår møtte vi til og med på en amerikaner som kunne norsk, alltid like sjokkerende å høre norsk når man minst venter det. Mens vi spiste var det plutselig blitt full tordenstorm, men som ekte tromsøværinger var vi bare fornøyd. Ingen 17 mai uten litt uvær!

 DSC03126 DSC03132    DSC_0127DSC_0038 (7)

Onsdag var det gråvær så vi dro til Adokin, en handlegate mer i sentrum av byen. fikk kjøpt litt smykker, ringer, klær og bikinier :) Etterhvert som det klarnet opp dro vi til Carrizalillo for å se på surferne og sole oss. Vi ble inspirert og meldte oss opp på surfetimer både torsdag og fredag. Må jo prøves når man er stasjonert på et av verdens beste surfesteder. Litt flaut at jeg ikke har hevet meg rundt tidligere, men bedre sent enn aldri. Var utrolig gøy! Litt terping på teknikk og så var det bare å gå ut og feile, og øve. Fikk litt teken på det etterhvert og klarte å stå ut en del bølger til slutt. Var så morsomt å få til at vi ikke merket hvor sliten vi egentlig var før vi var ferdig for dagen. Etter to dager kjennes det godt i hele kroppen, da spesielt armer og rygg. Absolutt god trening!DSC_0047

 P5200037DSC03136  

Idag, lørdag har gått til siste soling på zicatela, siste bad, siste tur til adokin og siste carbonara på inés.. Drar videre til Huatulco imorgen tidlig, hvor vi skal bli en natt før vi reiser nord til Puerto Vallarta. Å dra fra Puerto Escondido og vite at jeg ikke skal tilbake om noen dager, uker og ikke engang måneder er helt uvirkelig. Har forelsket meg i det nye hjemmet mitt og det kommer til å bli veldig tungt å dra herifra. Ingen tvil om at det blir mange turer hit i fremtiden!

DSC_0108

<3<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar